Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
  +36-30-162-3485
 

Általános Szerződési Feltételek:

 

A szerződési tartalom:

A szerződések több részegységből állnak, a szolgáltatási tartalom, a szolgáltatási időintervallum, a felhasználási idő, a személyre szabott szolgáltatási tartalom, a szolgáltatási és befizetési határidők, a szolgáltatási összeg, a szolgáltatásnyújtás menete.

 

Az ajánlatkérés/megrendelés folyamata:

Az ajánlatkérés/megrendelés lapon kitöltött űrlap elküldésével a rendszer automatikusan elküldi a kitöltött űrlapokat az ügyfél és a mi részünkre is. Megrendelés esetében mint szerződés funkcionál, ajánlatkérés esetében felhasználjuk a kidolgozott ajánlat szerződéses formájához, melyet 3 napon belül küldünk egy kérdőív formályában, a kérdőívet 72 órán belül kell visszaküldeni.

 

A szolgáltatási összegek:

A szolgáltatási összegek a dollár és az euró árfolyam szerint változhatnak.

 

Weboldalkészítés:

A szerződések egyéb személyre szabott szolgáltatási tartalma miatt az árak megállapítása egyedi szempontok szerint történik. A pontos szolgáltatási árak megállapítása az ajánlatkérés elküldése utáni 3 napon belül történik, melyet a szerződésben pontosan meghatározunk.

* A szolgáltatási díjak weblapok esetében mint előleg funkcionálnak, a szolgáltatások az alap shop beállításokban meghatározott tartalommal. A számlát a weboldal-program átadása előtt, a szolgáltatási időintervallum lejárta után küldjük az esetleges plusz tartalommal, illetve a változtatásokkal emelt összeggel. Amennyiben változtatás nem történik a szolgáltatási tartalomban, abban az esetben a szolgáltatási előleg alap összege a mérvadó.

A további fix áras szolgáltatások esetében a meghatározott árak a mérvadóak.

Az éves szolgáltatási összegek változásáról az ügyfeleket 1 hónappal az aktuális szolgáltatási csomag lejárta előtt értesítjük.

 

Akciós kuponkódok:

A megrendeléskor fizetendő összegre vonatkozik.

 

Akciós termékek:

Az akciós Webhosting, Domain termékek esetében az első évben az akciós ár a mérvadó, a második év-től az aktuális csomag aktuális szolgáltatási összegei.

 

A szolgáltatási díj befizetése:

A szolgáltatási díjak az éves szolgáltatások esetében a megrendeléskor fizetendőek.

A szolgáltatások megújítása minden évben automatikusan történik.

A szolgáltatási díjbekérőt a éves szolgáltatás megújítása előtt 30 nappal küldjük. Amennyiben a befizetés a 30 nap lejártáig nem történik meg, és az ügyfél nem mondta le a szolgáltatást, abban az esetben késedelmi kamatot számolunk fel. Ha a kamattal terhelt szolgáltatási összeg a 15 napos türelmi időszakban sem kerül befizetésre, abban az esetben a szolgáltatást szüneteltetjük 30 napig, ha az összeg a szüneteltetési időszak alatt sem kerül befizetésre, abban az esetben az ügyfél előfizetését megszüntetjük.

Havi számlázás: VPS-SSD Hosting esetében - A szolgáltatási összeg 30 naponként fizetendő. Amennyiben a szolgáltatási összeg ezen időintervallum alatt nem kerül befizetésre, a szolgáltatást megszüntetjük. (törelmi időszak maximum 24óra)

A szolgáltatási előleg elküldése, és/vagy a megrendelt szolgáltatási összeg befizetése az ajánlatkérő űrlap, vagy a szolgáltatási megrendelési űrlap elküldésekor webes felületen történik. A befizetés paypal-en keresztül, vagy bankkártyával történik, a megrendelés után. A szerződésben foglalt szolgáltatási tartalom teljesítése a befizetés jóváírásának napján kezdődik. A szerződésben meghatározott időintervallum innen számolandó.

 

A szolgáltatási díj összege:

A szolgáltatási díj weblapok (dinamikus, webshop és egyéb tartalomkezelő lapok), és programozás (PHP, JAVA, MYSQL, C++, Android) Webhosting, domain, és marketing eszközök esetében a megrendelési oldalon feltüntetett összeg, vagy a szerződésben(dinamikus, webshop és egyéb tartalomkezelő lapok- változtatás, illetve plusz tartalom esetén), meghatározott összeg.

 

Elállási jog:

 

Weblapkészítés:

A szerződés a személyre szabott kérdőív kitöltése és visszaküldése előtt felmondható, ebben az esetben a szolgáltatási előleget 14 napon belül visszautaljuk, az átutalás díja és a tranzakció további díjai(deviza átváltás) a vevőt terheli. A kitöltött személyre szabott kérdőív visszaküldése után a megkezdett szolgáltatás felmondása a szolgáltatási előleg elvesztésével jár.

 

Webhosting:

A WordPress Hosting, WPcart Webshop Hosting, Megosztott Hosting Starter,  Megosztott Hosting Top,  Megosztott Hosting Premium, szolgáltatási szerződés a megrendelés utáni 8 napon belül felmondható. A befizetett összeg 50%-át a felmondástól számított 30 napon belül  visszautaljuk, az átutalás díja és a tranzakció további díjai(deviza átváltás) a vevőt terheli. A fennmaradó összeg a korábban beállított webhosting szolgáltatás server beállítási diját fedezi.

VPS-SSD a szolgáltatás havonta lemondható(30nap), a már megkezdett hónapot számlázzuk.

 

Domain:

A domaineket a weboldalunkon keresztül, közvetlenül egy külső szolgáltatótól lehet megvásárolni. A befizetés után a domain szolgáltatási szerződés fel nem mondható az egy éves periódus végéig. A befizetett összeg visszautalására nincs lehetőség.

 

SSL titkosítás: 

Az SSL szolgáltatásokat a weboldalunkon keresztül, közvetlenül egy külső szolgáltatótól lehet megvásárolni. A befizetés után az SSL titkosítás szolgáltatási szerződés fel nem mondható az egy éves periódus végéig. A befizetett összeg visszautalására nincs lehetőség.

 

Egyéb szolgáltatások:

A megkezdett szolgáltatások esetében a befizetett szolgáltatási összeg visszautalására nincs lehetőség.

 

A szolgáltatási időintervallum:

 

Weboldalkészítés(elkészítési idő):

A szerződések egyéb személyre szabott szolgáltatási tartalma miatt a szolgáltatási időintervallum megállapítása egyedi szempontok szerint történik. A pontos szolgáltatási időintervallum megállapítása az ajánlatkérés, megrendelés elküldése utáni 3 napon belül történik, melyet a szerződésben pontosan meghatározunk. Az egyedi szolgáltatási tartalom, és az előre nem meghatározható tényezők, az esetleges az ügyfél által kért későbbi módosítások miatt a meghatározott időintervallum 30%-os túllépése megengedett.

Ha nem történik módosítás a szolgáltatási tartalomban, abban az esetben a megrendelési lapon a szolgáltatási leírásban feltüntetett időintervallum a mérvadó.

 

Webhosting, Domain, SSL titkosítás(szolgáltatási idő):

A Webhosting és Domain és SSL szolgáltatások 1 évre szólnak.

A VPS-SSD szolgáltatások 30 napra szólnak (havi számlázás).

 

Egyéb szolgáltatások(szolgáltatási idő -felhasználási idő):

A szolgáltatási leírásban meghatározott időintervallum.

 

A szolgáltatási időintervallum meghosszabbítása:

 

Webhosting, Domain, SSL titkosítás (szolgáltatási idő meghosszabbítása):

A webhosting, domain, ssl titkosítás szolgáltatás meghosszabbítása automatikusan történik(Ez a rendelkezés a folyamatosság megőrzésére szolgál, hogy mőködő weboldala elérhető legyen, és a regisztrált domain továbbra is a tulajdonában maradhasson.), az aktuális szolgáltatási csomag lejárta előtti 1 hónapban lemondható.

 

A szolgáltatási tartalom:

 

Domain regisztráció:

(1-24h)

A domain regisztrálása, az ügyfél nevére. Amennyiben privát regisztráció történik abban az esetben a domain regisztrációs adatok elrejtése.

A domain regisztráció 1, vagy 2 évre szól.

 

Installálható CMS:  (CMS hosting)

WordPress, Drupal, Joomla - Weboldal szerkesztő

OpenCart, ZenCart, PrestaShop - Webshop manager

 

Ajándék domain

Az első évben ingyenes, a 2. évtől az akuális listaáron.

Amelyik csomagban az *AJÁNDÉK domain címszó szerepel.

 

Ajándék SSL titkosítás

Az SSL titkosítás az aktuális webhosting csomaghoz vásárolt, vagy átirányított összes domainhez ingyenes a csomag előfizetési ideje alatt.

 

Weblapkészítés:

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(Weboldal típus megnevezése) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

Ajándék Webhosting 4 GB tárhly, 1 Domain, SSL titkosítás 1. évben, a második évtől az aktuális listaáron.

A szolgáltatási tartalmat az elküldött kérdőívben is rögzítjük.

*A több nyelven való megjelenítés további fordítási kültségekkel járhat.

*A képek illusztrációk. /Több száz weboldal sablon közül választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet. Normál esetben egy sablon 4-6 egyedi dizájnnal rendelkezik. Mindig a legmegfelelőbbet választhatjuk./

* A személyre szabott kérdőívet a megrendelés után 72 órán belül e-mailben küldjük. A kitöltött kérdőív visszaküldésére 72 óra áll a rendelkezésére. A weblapot ez alapján készíjük el, figyelembe véve a technikai megvalósíthatóságot.

* A weboldalak funkcióinak összeállítása minden esetben 100%-os működést biztosít.

 

WordPress Hosting:

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(WordPress Hosting-) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

Server beállítások elvégzése. (1-24h)

Plesk admin felület beállítások elvégzése.

A csomaghoz tartoztó különböző WordPress verziók telepítése.

Ajándék SSL titkosítás

 

WPcart Webshop Hosting:

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(WPcart Webshop Hosting) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

Server beállítások elvégzése. (1-24h)

Plesk admin felület beállítások elvégzése.

WPcart Webshop kezelő telepítése, a leírásban felsorolt modulok telepítése. (24-48h)

Alap beállítások tartalma: email cím beállítása a webshop kezelőben, a WooCommerce modul beállítása (emial cím, elérhetősgek, befizetési információk).

PayPal befizetési modul beállítása, amennyiben az ügyfél rendelkezik PayPal számlával.

Ajándék SSL titkosítás (Az SSL titkosítás az aktuális csomaghoz vásárolt, rendelt összes domainhez ingyenes a csomag előfizetési ideje alatt.)

Ajándék Domain (a csomagban felsorolt TLD domainek közül)

 

Webhosting cPanel:

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(Webhosting Small Pack, Webhosting Starter, Webhosting Top, Webhosting Prémium) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

 

VPS-SSD Hosting:

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(VPS-1-SSD, VPS-2-SSD, VPS-3-SSD, VPS-4-SSD,) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

Server beállítások elvégzése. (24-72h)

Plesk Server felület beállításainak elvégzése

Ajándék Domain (a csomagban felsorolt TLD domainek közül)

Ajándék SSL titkosítás(Let's Encrypt)

 

SSl-titkosítás:

(1-24h)

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(Domain Validation SSL (DV), Multi-Domain SSL (MDV-SAN), MDV SSL +SAN), RapidSSL, Comodo Essential SSL ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

Amennyiben az általnk regisztrált domainen kerül felhasználásra, az általunk biztosított tárhelyen, abban az esetben a beállítások elvégzése.

*A felhasználáshoz külön IP cím is szükséges, az IP cím külön megvásárolható.

 

Egyéb szolgáltatások (*kategóriák -Webmarketing, -Social Média Oldalak, -Modulok, -Befizetési Opciók):

A megrendelés időpontjában aktuális Shop -beállításokkal, az aktuális címmel(*) ellátott oldal, a hozzá tartozó aktuális leírása szerint.

 

Bejelentkezési információk:

A server és/vagy weboldal bejelentkezési információkat a megrendelés után e-mail-ben küldjük.

 

Külső szolgáltatások, modulok:

 

Ingyenes SSL Titkosítás:

A webhosting szolgáltatások tartalmazzák. A szolgáltatást a Let's Encrypt biztosítja, az ingyenes SSL titkosítás felhasználásával Ön elfogadja a Let's Encrypt felhasználási, és adatvédelmi feltételeit.

 

CMS (tartalomkezelő rendszerek):

WordPress CMS, Drupal CMS, Joomla CMS – Weboldalszerkesztő

Opencart, Prestashop, Zen Cart – Webshop kezelő

A CMS webhosting szolgáltatások tartalmazzák, a tárhelyen telepíthetőek.

A CMS (tartalomkezelő rendszerek) használatával Ön elfogadja a felhasznált CMS-ek felhasználási, és adatvédelmi feltételeit.

 

CMS modulok:

A CMS -modulok használatával Ön elfogadja a felhasznált CMS- modulok felhasználási, és adatvédelmi feltételeit.

 

Plesk (tárhely kezelő felület):

A Plesk használatával Ön elfogadja a Plesk és a Plesk modulok felhasználási, és adatvédelmi feltételeit.

 

cPanel & WHM (tárhely kezelő felület):

A cPanel & WHM használatával Ön elfogadja a cPanel & WHM és a cPanel & WHM modulok felhasználási, és adatvédelmi feltételeit.

   

Befizetési módok:

Paypal

 

Server karbantartás, tartalom:

 

Server hiba esetén:

Amennyiben a serveren probléma merül fel, és úgy ítéljük hogy a probléma másként nem megoldható abban az esetben a servert visszaállítjuk egy korábbi működőképes állapotba.

A köztes időben elvégzett változtatások elvesznek.

Amennyiben az előfizetésen megjelenített weboldal tartalom több mint 7 napig nem elérhető, abban az esetben a webhosting éves díjának a hónapra eső részét megtérítjük.

 

Biztonsági mentések:

Havonta több biztonsági mentést is végzünk, az alacsonyabb forgalmú időszakokban(éjszaka) a mentési idő alatt a tartalmak nem-, vagy csak részben- elérhetőek. A biztonsági mentések időtartama 1-3 óra.

*Javasoljuk, hogy Ön is végezzen biztonsági mentést, miután komolyabb változtatásokat végzett weblapján, így a változtatások biztosan megmaradnak.

Server áthelyezések:

Több webservert is üzemeltetünk, amennyiben szükségesnek látjuk, abban az esetben az Ön előfizetését áthelyezhetjük egyik serverünkről a másik serverre. Az áthelyezés a későbbi működést nem befolyásolja. Az áthelyezésről 7 nappal korábban értesítjük. Az áthelyezés időtartama maximum 6-12 óra, melyet az éjszakai órákban végzünk el, az áthelyezés ideje alatt az előfizetés nem lesz elérhető.

 

A weboldalakon megjelenített tartalmak:

A webservereinken a tárhely előfizetők által megjelenített weboldal tartalmakért felelősséget nem vállalunk.

A tárhely előfizetők által az előfizetéshez tartozó weboldalakon megjelenített tartalmakért a tárhely előfizető a felelős.

A server üzemeltetője nem vállal felelősséget a tárhely előfizetők által megjelenített tartalmak, azok tartalmában megjelenő információk és képek valóságtartalmából adódó semmilyen kárért, ami a az előfizetők által megjelenített tartalmak használatából közvetve vagy közvetlenül származik.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A szerződési feltételek változatásának jogát fenntartjuk.

 

ADATVÉDELMI JOGI NYILATKOZAT

 

Adatvédelem:

Regisztrációs adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a regisztrációnál, illetve a hírlevél feliratkozásnál, ajánlatkérésnél, megrendelésnél megadott e-mail címére az aktulis ajánlatokkal, reklám tartalmú uzeneteket küldünk heti rendszerességgel. A hírlevél e-mailben lemondható. A webes felületen megadott adatok, illetve feltöltött fileok egy SSL titkosítással védett csatornán keresztül jutnak el a szerverre, majd hozzánk. A tanúsítványok biztonságáért a szervert üzemeltető cég a felelős. Amennyiben a weboldal domain regisztrációja saját névre szól, abban az esetben a domain regisztrációhoz szükséges adatait átadjuk bizalmas formában a szervert üzemeltető cégnek. A szervert üzemeltető cég szerződéses formában nyilatkozik arról, hogy regisztrációs adatait bizalmasan kezeli és harmadik félnek nem adja át.  

Jogi nyilatkozat:

A weboldalon található valamennyi információ, (tájékoztató szöveg, szlogen, képanyag, grafika) valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása, Az GarantieWeb.com tulajdonosának kizárólagos tulajdonát képezi. Az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos GarantieWeb.com tulajdonosának kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után. Az weboldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok személyes felhasználásra kerülnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A szerződési feltételek változatásának jogát fenntartjuk. A weboldal megfelel az Európai Únió Adatkezelési (General Data Protection Regulation, GDPR) Irányelveinek.  

Általános rendelkezések

 

Adatvédelem

Ezen oldalak üzemeltetői nagyon komolyan veszik a személyes adatok védelmét. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, a törvényi adatvédelmi szabályoknak és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően. Weboldalunk használata általában személyes adatok megadása nélkül lehetséges. Amennyiben oldalainkon személyes adatokat (például neveket, címeket vagy e-mail címeket) emelünk, ez a lehetőség szerint mindig önkéntes alapon történik. Ezeket az adatokat a kifejezett hozzájárulása nélkül nem adják át harmadik félnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az interneten keresztül történő adatátvitel (például e-mailes kommunikáció esetén) biztonsági réseket is okozhat. Az adatok teljes védelme harmadik személyek általi hozzáféréssel nem lehetséges. A weboldal megfelel az Európai Únió Adatkezelési (General Data Protection Regulation, GDPR) Irányelveinek.

Cookiek

Az internet oldalak részben úgynevezett cookie-kat használnak. A cookie-k nem károsítják a számítógépet, és nem tartalmaznak vírusokat. A cookie-k az ajánlatunkat felhasználóbarátabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik. A cookie-k olyan apró szövegfájlok, amelyek a számítógépén tárolódnak és a böngésző tárolják. A legtöbb cookie, amit használunk, úgynevezett “munkamenet cookie-k”. A látogatás végén automatikusan törlődnek. Az egyéb cookie-k az eszközön tárolódnak, amíg nem törli őket. Ezek a cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük a böngészőt a következő látogatáskor. Böngészőjét úgy állíthatja be, hogy tájékoztatást kapjon a cookie-k beállításáról, és csak bizonyos esetekben engedélyezze a cookie-k engedélyezését, a cookie-k bizonyos esetekben történő elfogadását, vagy általánosan zárja ki és aktiválja a cookie-k automatikus törlését a böngésző bezárásakor. A cookie-k letiltása korlátozhatja a webhely működését.

Szerver naplófájlok

Az oldal szolgáltatója automatikusan összegyűjti és tárolja az információkat az úgynevezett kiszolgálónaplófájlokban, amelyeket a böngésző automatikusan továbbít nekünk. Ezek a következők: Böngésző típusa és böngésző verziója használt operációs rendszer Referrer URL A hozzáférést biztosító számítógép állomásneve A szerver kérésének ideje Ezeket az adatokat nem lehet meghatározott személyekhez rendelni. Ezen adatok más adatforrásokkal történő egyesítése nem történik meg. Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket az adatokat visszamenőleg ellenőrizzük, ha tudomásul vesszük az illegális felhasználásra vonatkozó konkrét jelzéseket.

Kapcsolatfelvétel

Ha a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldi el nekünk kérdéseit, akkor a kérdőív formanyomtatványa, beleértve az ott megadott elérhetőségi adatokat is, a kérelem feldolgozása és nyomon követési kérdések esetén tárolják. Nem osztjuk meg ezeket az információkat beleegyezés nélkül.

Hírlevél adatok

Ha szeretné megkapni a hírlevelet kínált a honlapon, meg kell adnia e-mail címét, és információt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizze, hogy Ön a tulajdonosa az e-mail címét, és megállapodnak abban, hogy megkapja a hírlevelünket, További adatokat nem gyűjtenek össze. Ezeket az adatokat kizárólag a kért információk átadásához használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik félnek. A hozzájárulás az adatok tárolása, az e-mail címét és azok használatáról küldött a hírlevélre bármikor visszavonható, mint például a „leiratkozás” linkre kattintva.

A Google Analytics használatára vonatkozó adatvédelmi irányelvek

Ez a weboldal a webes elemzési szolgáltatás Google Analytics funkcióit használja. A szolgáltató a Google Inc., az 1600-as Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, Egyesült Államok. A Google Analytics úgynevezett “cookie-kat” használ. Ezek a számítógépen tárolt szöveges fájlok, amelyek lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A cookie által generált információ az Ön weboldalának használatáról általában az USA-ban lévő Google-szerverhez továbbítódik és ott tárolódik. Ha többet szeretne tudni a Google Analytics felhasználói adatainak kezeléséről, olvassa el a Google adatvédelmi irányelveit: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

Böngésző bővítmény

A cookie-k tárolását a böngészőszoftver megfelelő beállításával megakadályozhatja; azonban, kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ezt megteszi, akkor a lehető legteljesebb mértékben nem tudja használni a webhely összes funkcióját. Azt is megakadályozza az adatok által generált cookie kapcsolódásának a használatát a weboldalhoz (Az IP-címét) a Google és az ezen adatok feldolgozása során a Google, ha letölti a böngésző plug-in elérhető az alábbi linken és telepítse: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu A következő linkre kattintva megakadályozhatja adatainak gyűjtését a Google Analytics segítségével. Lehetővé válik egy kizárási cookie, amely megakadályozza az adatok gyűjtését a webhely jövőbeli látogatásaira: tiltsa le a Google Analytics szolgáltatást

Rendelés feldolgozása

A Google-lal szerződéses adatfeldolgozási megállapodást kötöttünk, és teljes mértékben végrehajtottuk az adatvédelmi hatóságok szigorú követelményeit a Google Analytics használatakor.

IP anonimizálás

Ezen a weboldalon az “IP-névtelenítés aktiválása” funkciót használjuk. Ennek eredményeképpen az Ön IP-címét a Google előzetesen az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő országaiban lecsökkentheti. Csak kivételes esetekben fog teljes IP címet küldeni a Google szerverére az Egyesült Államokban, és ott rövidíteni. A weboldal üzemeltetőjének nevében a Google ezt az információt felhasználja a weboldal használatának értékeléséhez, a webhelyes tevékenységről szóló jelentések összeállításához, valamint a weboldal tevékenységével és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtásához a weboldal üzemeltetőjének. A Google Analytics által a Google Analytics részeként megadott IP-cím nem lesz összevonva más Google-adatokkal.

Az etracker használatára vonatkozó adatvédelmi irányelvek

Weboldalunk az analízis szolgáltatás etrackerjét használja. A szolgáltató az etracker GmbH, First Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, Németország. Az adathasználati profilokból álnév alatt lehet létrehozni. E célból cookie-kat lehet használni. A cookie-k olyan kis szöveges fájlok, amelyeket helyben tárolnak az internetböngésző gyorsítótárában. A cookie-k lehetővé teszik a böngésző felismerését. Az összegyűjtött adatok a etracker technológiákat nem használják kifejezett hozzájárulása nélkül az érintett személy azonosítására látogatók a weboldalt, és a nem egyesült a személyes adatokat a hordozója álnév. Az adatgyűjtést és a tárolást bármikor kifogásolhatja a jövőre nézve. Ennek ellensúlyozására egy adatgyűjtő és tárolása a látogatók adatait a jövőben, akkor kövesse ezt a linket egy letiltó cookie etracker vonatkoznak ezek az okok, hogy a jövőben nem emelt látogatói adatokat a böngésző etracker és tárolni: http://www.etracker.de/privacy?et=V23Jbb Ez beállítja az etracker nevű “cntcookie” nevű opt-out cookie-t. Kérjük, ne törölje ezt a cookie-t mindaddig, amíg meg akarja tartani a kifogást. További információért lásd az adatvédelmi politika etracker: http://www.etracker.com/de/datenschutz.html

A Piwik adatvédelmi szabályzata

Ez a weboldal a Piwik nyílt forráskódú internetes elemzési szolgáltatást használja. A Piwik úgynevezett “cookie-kat” használ. Ezek a számítógépen tárolt szöveges fájlok, amelyek lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. Ebből a célból a cookie által létrehozott információk a weboldal használatáról a szerveren tárolódnak. Az IP-címet a mentés előtt névtelenítjük. A cookie által az e weboldal használatával kapcsolatban felmerülő információk nem kerülnek nyilvánosságra harmadik felek számára. A cookie-k tárolását a böngészőszoftver megfelelő beállításával megakadályozhatja; azonban, kérjük, vegye figyelembe, hogy ha ezt megteszi, akkor a lehető legteljesebb mértékben nem tudja használni a webhely összes funkcióját. Ha nem ért egyet az adatok tárolásával és használatával, letilthatja a tárolást és a felhasználást. Ebben az esetben a böngészőben letiltásra kerül egy opt-out cookie, amely megakadályozza, hogy a Piwik mentse a használati adatokat. Ha törli a cookie-kat, ez azt is eredményezi, hogy a Piwik opt-out cookie törölve lesz. A lemondást újra aktiválni kell, amikor újra meglátogatja oldalunkat.

Adatvédelmi irányelvek a WordPress statisztikák használatához

Ez a weboldal a WordPress eszköz statisztikáit használja statisztikailag a látogatók forgalmának értékelésére. A szolgáltató a Automattic Inc., 60 29th Street # 343, San Francisco, CA 94110-4929, USA. A WordPress Stats cookie-kat használ, amelyek a számítógépen tárolódnak, és lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A cookie-k által létrehozott weboldalunk használatával kapcsolatos információk az USA-beli kiszolgálókon tárolódnak. Az IP-címét a feldolgozás és a tárolás előtt névtelenítjük. Böngészőjét úgy állíthatja be, hogy tájékoztatást kapjon a cookie-k beállításáról, és csak bizonyos esetekben engedélyezze a cookie-k engedélyezését, a cookie-k bizonyos esetekben történő elfogadását, vagy általánosan zárja ki és aktiválja a cookie-k automatikus törlését a böngésző bezárásakor. A cookie-k deaktiválása korlátozhatja honlapunk működését. Lehet tiltakozni a gyűjtése és felhasználása az adatok a jövőben azáltal egyetlen kattintással meg ezt a linket egy letiltó cookie a böngésző: https://www.quantcast.com/opt-out/ Ha törli a cookie-kat a számítógépen, újra be kell állítania az opt-out cookie-t.

Adatvédelmi irányelv a Facebook plug-inek használatához (Like-Button)

A weboldalunkon a Facebook, a Facebook Inc., a 1 Hacker Way, a Menlo Park, California 94025, az Egyesült Államok pluginjai integráltak. A Facebook plug-ineket a Facebook logó vagy a “Like-Button” (“Like”) felismerheti webhelyünkön. A Facebook-bővítmények áttekintése itt található: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Amikor meglátogatja oldalainkat, a plugin közvetlen kapcsolatot létesít a böngésző és a Facebook szerver között. A Facebook az Ön IP-címével kapja meg az oldalainkat. Ha rákattint a Facebook “Like-Button” -ra, miközben bejelentkezel Facebook-fiókodba, oldalaink tartalmát összekapcsolhatod Facebook profiloddal. Ennek eredményeként a Facebook hozzárendelheti az oldalainkat a felhasználói fiókhoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldal szolgáltatóként nem ismerjük a továbbított adatok tartalmát és a Facebook használatát. További információkért lásd a Facebook adatvédelmi irányelveit a következő címen: http://www.facebook.com/policy.php. Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook a Facebook felhasználói fiókodhoz társítsa látogatásod oldalainkat, jelentkezz ki a Facebook felhasználói fiókodból.

Az Instagram adatvédelmi szabályzata

A szolgáltatás funkciói Instagram integrálódnak oldalainkon. Ezeket a szolgáltatásokat az Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, Egyesült Államok nyújtja. Ha be van jelentkezve az Instagram fiókjába, oldalaink tartalmát az Instagram profiljához kapcsolhatja az Instagram gombra kattintva. Ez lehetővé teszi az Instagram számára, hogy a felhasználói fiókkal társítsa a látogatásokat oldalainkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldalak szolgáltatói nem kapnak információt a továbbított adatok tartalmáról és az Instagram használatáról. További információ a Instagram adatvédelmi irányelveiről: http://instagram.com/about/legal/privacy/

A LinkedIn használatára vonatkozó adatvédelmi irányelvek

Honlapunk a LinkedIn hálózat szolgáltatásait használja. A szolgáltatók a LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Egyesült Államok. Minden alkalommal, amikor ellátogat egy olyan oldalunkra, amely LinkedIn funkciókat tartalmaz, csatlakozik a LinkedIn kiszolgálókhoz. A LinkedIn-et arról tájékoztatták, hogy az Ön IP-címével meglátogatta honlapunkat. Ha rákattint a LinkedIn “Ajánlott gombjára”, és bejelentkezik a LinkedIn számlájára, a LinkedIn képes lesz arra, hogy Ön és a felhasználói fiókját összekapcsolja webhelyünkkel. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldal szolgáltatóként nincs tudomásunk a továbbított adatok tartalmáról és a LinkedIn használatáról. További információkért tekintse meg a LinkedIn adatvédelmi nyilatkozatot: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Adatvédelmi irányelv a Pinterest használatához

A mi oldalunkon, az általunk használt közösségi modulokat a szociális háló Pinterest, amely működteti a Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA ( “Share”). Amikor olyan oldalt látogat meg, amely ilyen plugint tartalmaz, a böngésző közvetlenül a Pinterest szervereire csatlakozik. A plugin protokoll adatokat továbbít a Pinterest kiszolgálójába az USA-ban. Ez a napló adatok lehetnek: az IP-címet, a cím, a meglátogatott weboldalak is tartalmaznak, amelyek lehetőséget funkciókat, típusát és a böngésző, a dátumot és a kérelem benyújtásának időpontjában, a felhasználás módját Pinterest és a cookie-beállításokat. További információ a cél, hatály és további feldolgozása és felhasználása Az adatok lehetőségek, valamint a jogok és módon védi a magánélet az adatvédelmi politika a lehetőségek: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

Adatvédelmi irányelv a SoundCloud használatához

Honlapunkon bővítmények a szociális háló SoundCloud (Soundcloudon Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, Egyesült Királyság). Integrálhatók. A SoundCloud plugineket a SoundCloud logó felismeri az érintett oldalakon. Amikor meglátogatja az oldalainkat, közvetlen kapcsolat jön létre a böngésző és a SoundCloud szerver között a plugin aktiválása után. A SoundCloud megkapja az Ön által az IP-címünkön meglátogatott információkat. Ha rákattint a „Tetszik” gombra vagy a „share” gombot, miközben be van jelentkezve SoundCloud- felhasználói fiókot, akkor össze a tartalmat oldalaink Ön Soundcloudon profil és / vagy megosztani. Ez lehetővé teszi a SoundCloud számára, hogy hozzárendelje a fiókját az oldalainkat. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldal szolgáltatóként nem ismerjük a továbbított adatok tartalmát és a SoundCloud használatát. További információért lásd a SoundCloud adatvédelmi nyilatkozatát: https://soundcloud.com/pages/privacy Ha nem szeretné, hogy a SoundCloud rendelni meglátogatta oldalainkat a SoundCloud- venni, kérjük, jelentkezzen ki SoundCloud fiókot, mielőtt engedélyezné tartalmát SoundCloud.

A XING használatára vonatkozó adatvédelmi irányelvek

Webhelyünk a XING hálózat funkcióit használja fel. A szolgáltató a XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Németország. Minden alkalommal, amikor felkeresi a XING funkcióit tartalmazó webhelyünket, csatlakozik a XING szerverekhez. A személyes adatok tárolása nem a tudásunk szerint történik. Különösen nincs IP-cím tárolva, vagy a használati magatartást értékelik. További információ az adatvédelemről és a XING Share gombról a XING adatvédelmi irányelveiben található: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

A Tumblr használatára vonatkozó adatvédelmi irányelvek

Oldalaink a Tumblr szolgáltatás gombjait használják. A szolgáltató a Tumblr, Inc., 35 East 21st St., 10th Floor, New York, NY 10010, USA. Ezek a gombok lehetővé teszik, hogy megoszthassanak egy bejegyzést vagy oldalt a Tumblr-on vagy követhessék a szolgáltatót a Tumblr-ban. Amikor a Tumblr gombbal meglátogat egy webhelyünket, a böngésző közvetlen kapcsolatot létesít a Tumblr szerverekkel. Nincs ellenõrzésünk azon adatok mennyiségére vonatkozóan, amelyeket a Tumblr gyûjti és továbbít a plugin használatával. A jelenlegi állapot szerint a felhasználó IP-címe, valamint az adott weboldal URL-címe kerül továbbításra. További információk a Tumblr adatvédelmi szabályzatában találhatók: http://www.tumblr.com/policy/en/privacy.

Adatvédelmi irányelvek a YouTube használatához

Webhelyünk plug-ineket használ a Google által üzemeltetett YouTube oldalról. A webhely üzemeltetője a YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Ha meglátogatja valamelyik YouTube-plug-in-engedélyező webhelyünket, akkor a YouTube szervereire fog csatlakozni. A Youtube szerver tájékoztatást kap arról, hogy mely oldalainkat látogatta meg. Ha YouTube-fiókjába bejelentkezett, a YouTube lehetővé teszi, hogy a böngészési viselkedését közvetlenül a személyes profiljához társítsa. Ezt megakadályozhatja a YouTube-fiókból történő bejelentkezéssel. A felhasználói adatok kezelésével kapcsolatos további információkért olvassa el a YouTube adatvédelmi irányelveit a https://www.google.com/intl/en/policies/privacy címen.

Hozzászólás ezen a weboldalon

A megjegyzése mellett az ezen az oldalon található megjegyzésfunkció tartalmazza a megjegyzés létrehozásakor megadott információkat, az e-mail címét, és ha nem adja meg névtelenül a választott felhasználónevét.

Az IP-cím tárolása

A megjegyzés funkció tárolja a megjegyzéseket író felhasználók IP-címét. Mivel az aktiválás előtt nem ellenőrizzük a webhelyünkre vonatkozó megjegyzéseket, szükségünk van erre az információra annak érdekében, hogy jogsértés esetén felléphessünk a szerzővel szemben, például sértéseket vagy propagandát.

Feliratkozás a megjegyzésekre

Az oldal felhasználójaként regisztrálhat a megjegyzésekre. Megerősítő e-mailt fog kapni annak igazolására, hogy Ön az adott e-mail cím tulajdonosa. A funkciót bármikor leiratkozhatod az info-mailek linkjén keresztül.

Tájékoztatás, törlés, blokkolás

Ön bármikor szabadon hozzáférhet a tárolt személyes adatokhoz, eredetükhöz és címzettjéhez, valamint az adatfeldolgozás céljaihoz, és javíthatja, blokkolja vagy törölheti az adatokat. A személyes adatokkal kapcsolatos további információkért bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a címjegyzékben megadott címen.

Ellentmondásos hirdetési e-mailek

A kéretlen hirdetési és információs anyagok küldésére vonatkozó, a lenyomatfelvételi kötelezettséggel összefüggésben közzétett felhasználás elutasításra kerül. Az oldal üzemeltetői kifejezetten fenntartják maguknak a jogot arra, hogy a hirdetési információk kéretlen elküldésével, például spam e-mailek útján jogi lépéseket tegyenek.  

2018